Τα δωμάτια μας

Τα δωμάτια του Οικοτροφείου είναι άρτια εξοπλισμένα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των περιθαλπόμενων, δημιουργώντας ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον.

Νοσηλευτική Φροντίδα

Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο στην φροντίδα των περιθαλπόμενων. Υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση, καθώς καλύπτουν τις ανάγκες κάθε περιθαλπόμενου ανά πάσα στιγμή

Φυσικοθεραπεία

Ο εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής μας φροντίζει  για την μέγιστη σωματική ευεξία και κινητοποίηση των περιθαλπόμενων, μέσα από ένα πλήθος ασκήσεων που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες.

 

Ιατρική περίθαλψη

Ο Ιατρός σε  συνεργασία με τους συγγενείς των ηλικιωμένων φροντίζουν για τη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας τους. Εξωτερικοί Συνεργάτες  καλούνται κατά περίπτωση να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους ενοίκους όπου κρίνεται αναγκαίο και με τη σύμφωνη γνώμη των συγγενικών τους προσώπων.

 

Ψυχολογική υποστήριξη περιθαλπόντων

Ο ψυχολόγος παρέχει υποστηρικτικές, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους περιθάλποντες και στις οικογένειες των ατόμων με άνοια. Στόχος αυτών των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της συναισθηματικής κατάστασης και ποιότητας ζωής όλης της οικογένειας.

copyright © all rights reserved