Επερχόμενες εκδηλώσεις

 

Συνέδριο

Στη Θεσσαλονίκη το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών & 5ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων

Η καρδιά της ενημέρωσης για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, τις πρόσφατες παγκόσμιες μελέτες και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη Νόσο  Alzheimer και τα Νευροεκφυλιστικά Νοσήματα, χτυπούσε για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 9 έως και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το παγκόσμιο ιατρικό ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξήχθει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και 5ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων, τα οποία οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών και πραγματοποιήθηκαν υβριδικά (διαδικτυακά και δια ζώσης) στο Grand Hotel Palace δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επιστήμονες του κόσμου να το παρακολουθήσουν απ’ όπου κι αν βρίσκονται.(περισσότερα)

 

 

Τέλεση μνημόσυνου

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 (ώρα 08:30 περίπου) η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών τέλεσε Μνημόσυνο «εις μνήμην όλων των θανόντων ασθενών με νόσο Alzheimer» στον ΙΝ Πάντων των εν Θεσσαλονίκη Αγίων (Ν. Πλαστήρα 65).

Μετά το πέρας του Μνημόσυνου ακολούθησε  καφές και κέρασμα στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Οικοτροφείου «Παναγία η Γλυκοφιλούσα».

 

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        10.10.22

Επιτέλους μετά από 27 χρόνια εγκαινιάσθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1o Οικοτροφείο της χώρας  για ασθενείς με Άνοια  «Παναγία η Γλυκοφιλούσα»

Με τις ευλογίες του Πανοσιολογιοτάτου εκπροσώπου του Παναγιοτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου- πρωτοσυγκέλου και Διευθυντού του Ιδρύματος Παιδείας - Πολιτισμού π. Φωτίου, του Αρχιμανδρίτου π. Ιάκωβου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, του Αρχιμανδρίτου  π. Αμφιλοχίου συνεργάτου της Alzheimer Hellas, και των πρωτοπρεσβυτέρων π. Βασιλείου και Μιχαήλ (περισσότερα)

copyright © all rights reserved